Елегантен на и извън корта: Григор остана само по бельо при фотосесия за Lacoste (снимки)

от в 03:50 на 05.01.2024
Мартин Петков

Григор Димитров през годините несъмнено се отличи като един от най-елегантните и привлекателни играчи на тенис сцената, което му донесе множество челни позиции в модни списания и класации. Новосформираното партньорство между един от водещите брандове в света на модата - Lacoste, и родната ни първа ракета, който през май 2023-та реши да облече екипа на френската компания, пък безспорно работи напълно според очакванията, с оглед това колко ценен кадър за марката се явява българинът.

Именно най-добрият ни тенисист влезе в ролята на модел за Lacoste при представянето на новата колекция бельо на компанията. Гришо, от своя страна, не пропусна и сам да сподели въпросната новина с аудиторията си в социалната мрежа Instagram, като публикува избрани кадри от фотосесията си за бранда.

"Комфорт, елегантност и свобода на движението - Lacoste обновява мъжкото бельо. Олицетворението на новата колекция е един невероятен тенис шампион: Григор Димитров" - написаха още от Lacoste. За световния номер 14 пък по-късно тази сутрин предстои изключително важна четвъртфинална битка на АТР 250 турнира в Бризбейн, където българинът ще се изправи срещу домакинския представител и двойков шампион от Аустрелиън Оупън - Ринки Хиджиката.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Grigor Dimitrov (@grigordimitrov)


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Елегантен на и извън корта: Григор остана само по бельо при фотосесия за Lacoste (снимки) Мартин Петков
Теми:  
lacoste | бгтенис | григор димитров | любопитно | тенис снимки | фотосесии

Коментари





Следвайте ни в Facebook