В нова светлина: Ник Кирьос става треньор на Франсис Тиафо за един уикенд

от в 13:48 на 20.07.2023
Мирела Николова

Ник Кирьос ще влезе в нова роля през идните няколко дни, тъй като е приел да стане треньор на Франсис Тиафо по време на демонстративната надпревара Ultimate Tennis Showdown, която предстои да събере част от топ тенисистите в Лос Анджелис в периода между 21 и 23 юли. Първоначално австралиецът също бе сред заявените участници в състезанието, но бе принуден да се оттегли от участие заради контузията в китката, която му попречи да вземе участие в тазгодишния Уимбълдън.

Любопитната новина бе съобщена в социалните мрежи от организаторите на турнира, които добавиха като текст: "Не, това не е лъжа. Това е тенисът такъв, какъвто не сте го виждали никога досега. Ник Кирьос ще бъде наставник на Франсис Тиафо този уикенд по време на тазгодишното издание на UTS".

Останалите звездни имена, които ще се включат в демонстративната надпревара в щата Калифорния, са още Александър Бублик, Тейлър Фриц, Бен Шелтън, Ийбинг Ву, Гаел Монфис, Диего Шварцман и Беноа Пер.

Припомняме, че от началото на сезона Кирьос има изигран едва един-единствен двубой в Щутгарт, завършил със загуба за него, като очакванията са австралиецът да се завърне в Тура на предстоящия АТР 500 турнир във Вашингтон (31 юли - 6 август), където през миналата година завоюва трофея.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
В нова светлина: Ник Кирьос става треньор на Франсис Тиафо за един уикенд Мирела Николова
Теми:  
atp | ultimate tennis showdown | uts | любопитно | Ник Кирьос | франсис тиафо

Коментари





Следвайте ни в Facebook