В последния възможен момент: Лазаров се присъедини към Кузманов на ATP турнира в Маракеш

от в 18:20 на 31.03.2023
Калоян Соколов

Александър Лазаров ще участва в пресявките на ATP 250 надпреварата в Маракеш. Алекс допреди няколко дни беше извън първите 20 резерви за състезанието, но множество участници предпочетоха да играят на турнирите в Ещорил и Хюстън, които се провеждат през същата седмица и така освободиха място за четвъртата ни ракета. Припомняме ви, че Димитър Кузманов също ще играе на квалификациите в мароканската столица, докато Адриан Андреев ще се опита да се класира за основната схема в Португалия.

Самият Лазаров само преди няколко седмици преодоля успешно пресявките на ATP 500 надпреварата в Дубай и можем само да се надяваме да пренесе добрата си форма и на червена настилката. Двамата с Кузманов обаче ще бъдат сред непоставените тенисисти и още на старта може да срещнат бившия шампион Пабло Андухар, както и Ян-Ленард Щруф, който остана само на две точки от това да победи Григор Димитров в Маями.

Утре двамата ни сънародници ще разберат първите си съперници в квалификациите, а в неделя им предстои и да излязат на корта з откриващите си срещи в Маракеш.

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
В последния възможен момент: Лазаров се присъедини към Кузманов на ATP турнира в Маракеш Калоян Соколов
Теми:  
atp | адриан андреев | александър лазаров | бгтенис | димитър кузманов | маракеш

Коментари





Следвайте ни в Facebook