В защита на съпруга си: Йелена Джокович влезе в спор с най-големия критик на Джокович

от в 11:48 на 11.07.2022
Калоян Соколов

Вчера Новак Джокович изигра поредния си паметен двубой на Уимбълдън, който го отведе до четвъртата му поредна титла от Шампионата и общо 21-ви трофей от Големия шлем. Ситуацията за сърбина обаче изглежда много комплицирана с участията му до края на сезона, тъй като засега правителството на САЩ е забранило в страната да влизат неваксинирани чужденци. Това означава, че Джокович към момента няма право да играе на US Open и е изцяло зависим от политическите решения в страната, за да получи шанс да се бори за нов "мейджър" триумф.

Американският журналист Бен Ротенберг винаги е бил сред сериозните критици на доскорошния номер едно, като неведнъж му е задавал провокативни въпроси на различни пресконфернции. Ротенберг почти винаги се е обвявявал против поведението и позициите на балканеца, а вчера отново не пропусна възможност да влезе в конфликт с балканеца. Поводът беше, че Ноле ясно заяви как не се смята да се ваксинира, ако от това зависи да играе в Щатите и журналистът не се поколеба да определи тенисита като една от най-големите "икони" на анти-ваксърските движения.

Това сериозна ядоса съпругата на шампиона от Уимбълдън, която не се поколеба да отвърне по следния начин на атаките към нейния съпруг:

"Извини ме, но нека да изясним, че ти го определяш за анти-ваксърска "икона", каквито и причини да имаш. Той просто отговори какъв е неговият личен избор за тялото му"- написа Йелена Джокович в социалните медии.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
В защита на съпруга си: Йелена Джокович влезе в спор с най-големия критик на Джокович Калоян Соколов
Теми:  
atp | бен ротенберг | йелена джокович | любопитно | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook