Вердаско със съвети към Лазаров. Двамата се радват за новите почитатели, които са събрали

от в 17:47 на 08.02.2019
В
Александър Лазаров и Александър Донски бяха откровени на пресконференцията след мача им с Бопана и Шаран (прочетете повече), че противниците им са били на изцяло друго ниво, но се радва много за възможността да играят с тях.

Запитани за плановете си нататък през сезона и техните цели. Лазаров потвърди заявеното преди няколко дни, че отива на фючърси в Хърватия, но загаднва за нещо много вълнуващо. Той каза, че идолът му от детството и отстранилия го в първия кръг на турнира, Фернандо Вердаско (прочетете повече), му бил дал съвети къде да отиде и как да се подготвя, но предпочете да не ги издава пред журналистите. Донски заяви, че ще играе турнири от серията фючърс, но това ще бъде докато не започне да има ранклиста и не получи възможност да играе чалънджър.

Последният въпрос към двамата беше за новите им фенове, а те откровено признаха, че това наистина ги прави много щастливи. Лазаров дори отбеляза, колко много се радва, че все повече деца са в публиката. Досега не бил виждал толкова много, а той самия помни тръпката да си едно от тях. Алекс дори получи плакат от своите фенове, което видимо го правеше много щастлив:



Друг интересен компонент от пресконференцията бяха въпросите към двамата свързани с Davis Cup! Лазаров каза че се радва да е в отбора, заедно с Димитър Кузманов и Адриан Андреев и се надява и Донски също да се включи, за да може двамата да участват на двойки, докато партньора им пожела да победим, не зависимо дали е в нашия тим или не. На

В крайна сметка с това им отпадане от 1/4 финалите на двойковия турнир и българското участие на турнира приключва.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Вердаско със съвети към Лазаров. Двамата се радват за новите почитатели, които са събрали В

Коментари





Следвайте ни в Facebook