ВИДЕО: Когато напрежението можеше да се реже с нож, а Григор обвини Буста в липса на спортсменство

от в 06:06 на 12.02.2021
Анисия Стоева

Най-добрият български тенисист - Григор Димитров се завръща обратно на корта през утрешния ден! Първата ни ракета до момента няма загубен сет от началото на Australian Open 2021, а в петък българският тенисист ще се опита да продължи доброто си представяне в двубой срещу стария си познайник Пабло Кареньо Буста. Но откога датира напрежението между двамата тенисисти?

По време на четвъртфинала помежду им в Барселона през 2018г. Пабло Кареньо Буста отхвърли критиките на Григор Димитров, заявявайки, че българинът може да бъде разочарован само и единствено от съдийството по време на тайбрека. Поставеният под номер 3 тогава сервираше при 4:2 в решителната част, принуждавайки Буста да се хвърли за ретур. Когато топката отскочи след подаването на нашето момче, испанецът се обърна с гръб на основната линия, докато Димитров изтича за воле, но прати топката в мрежата.

Изглежда, че Гришо бе останал с впечатлението, че опонентът му е спрял точката, за да постави под въпрос сервиса му и трябва да има повторение, но съдията отсъди точката на Пабло. След победата на испанеца с 6:4, 7:6 (4), нашето момче разговаря с испанеца в близост до мрежата, казвайки му, че ,,като човек" е трябвало да каже, че е спрял точката, добавяйки и тежкото: ,,Ще запомня това" и отказвайки допълнително обсъждане на ситуацията.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
ВИДЕО: Когато напрежението можеше да се реже с нож, а Григор обвини Буста в липса на спортсменство Анисия Стоева
Теми:  
Аустрелиън Оупън | григор | григор димитров | димитров | пабло кареньо буста

Коментари





Следвайте ни в Facebook