Видео: Неподправената радост на децата на Джокович и трогателната им прегръдка след победата

от в 19:08 на 19.11.2022
Мирела Николова

По-рано през днешния ден Новак Джокович постигна своята четвърта поредна победа в тазгодишното издание на Финалния Мастърс в Торино, като по този начин се класира за своя осми финал в надпреварата. Това стана факт, след като в груповата фаза той сломи съпротивата на Стефанос Циципас, Андрей Рубльов и Даниил Медведев, докато днес сърбинът надделя над Тейлър Фриц в два тайбрека и по този начин запази стопроцентовата си успеваемост в тазгодишния турнир.

През настоящата седмица 21-кратният шампион от Шлема има възможността да разчита и на безценната подкрепа на своето семейство, което бе заедно с него и на Уимбълдън по-рано през сезона, когато белградчанинът завоюва единствената си "мейджър" титла през 2022-ра. Съпругата му Йелена, синът му Стефан и дъщеря му Тара бяха на трибуните по време на всеки един от двубоите на Ноле в Торино, като изключение не направи и днешния му полуфинален сблъсък.

Минути след края на срещата вниманието на операторите бе привлечено от щаба на Джокович, където можехме да видим напълно неподправените реакции на Стефан и Тара. Впоследствие двамата дори слязоха на корта и прегърнаха баща си, правейки ни свидетели на трогателен семеен момент, който бе запечатан от камерите в залата.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Видео: Неподправената радост на децата на Джокович и трогателната им прегръдка след победата Мирела Николова
Теми:  
atp | nitto atp finals turin | любопитно | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook