Вожняцки готви голямо шоу за сбогуване с тениса, ще играе със Серина в Дания

от в 03:25 на 15.12.2019
Калоян Пламенов

Бившата лидерка в световната ранглиста на женския тенис Каролина Вожняцки ще изиграе прощален мач в своята родина Дания срещу своята близка приятелка Серина Уилямс. Нейната идея ще бъде да направи шоу като за последно и да се сбогува с тенисa в своята родина.

По всяка вероятност срещата между двете ще се състои на Royal Arena, на 18-и май, а феновете на тенисa в северната страна ще могат да се насладят максимално на шоуто, което ще спретнат двете тенисистки.

Ясно е, че последният официален мач на Каро ще бъде на Australian Open, но тя иска по-специално сбогуване, за да зарадва своите сънародници.

Припомняме, че Вожняцки и Серина с играли и преди това демонстративен мач в Дания, като това се случи през 2015 година в Херинг и събитието събра над 7000 запалени фенове на тениса, като се превърна в истински спектакъл.

Съоръжението на което обаче ще се проведе срещата през май е с капацитет до 12 хиляди души, като със сигурност ще се напълни за голямото събитие, а именно сбогуването на Вожняцки с нейния любим спорт. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Вожняцки готви голямо шоу за сбогуване с тениса, ще играе със Серина в Дания Калоян Пламенов
Теми:  
каролина вожняцки | серина уилямс | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook