Задава се нов шампион с името Джокович: Малкият Стефан с тренировка на Уимбълдън (видео)

от в 00:24 на 02.07.2022
Мирела Николова

Когато баща ти е Новак Джокович, е доста малко вероятно да не изпиташ желание също да хванеш ракетата и да тръгнеш по неговите стъпки. Неведнъж сърбинът е споделял как 7-годишният му син Стефан също изпитва наслада от това да практикува тенис и как в негово лице вижда себе си като малък, защото може да прочете в очите му същата любов към спорта.

В момента фокусът на 20-кратния шампион от Шлема е насочен върху Уимбълдън, където през тази година той преследва своята четвърта поредна титла. Дотук в турнира бившият №1 демонстрира отлично настроение, което се отразява и върху представянето му на корта, като за това без съмнение важна роля играят най-близките му хора, които го придружават в Лондон.

В един от почивните си дни Ноле проведе една нетипична, но същевременно изключително специална тренировка заедно със своя син, който, изглежда, силно се вълнува от изявите на баща си, тъй като присъстваше в ложата му по време на всеки един негов двубой в британската столица досега. По време на заниманието си пролича страстта на Стефан към играта, както и неговият забележителен хъс, които накараха Tennis Channel да възкликнат, че това е бъдещият шампион на Уимбълдън.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Задава се нов шампион с името Джокович: Малкият Стефан с тренировка на Уимбълдън (видео) Мирела Николова
Теми:  
atp | любопитно | новак джокович | стефан джокович | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook