Жребият в Метц: Сериозни изпитания за Хуркач, Монфис в една половина с Буста

от в 10:04 на 19.09.2021
Диана Андреева

US Open 2021 вече е в историята, но тепърва до края на сезона ни очакват редица други вълнуващи надпревари. След като състезателите си взеха почивка, за да могат да се завърнат на Стария континент, е време отново да насочим поглед към корта. През тази седмица ни очакват не една, ами цели две вълнуващи ATP 250 събития, а именно Astana и Morselle Open. В игра ще видим голяма част от топ имената в мъжкия тенис, като вече е известен и жребият на надпреварата в Метц, Франция. Ето какво точно отреди той:

Първи поставен в турнира е полуфиналистът на Уимбълдън 2021 - Хуберт Хуркач. Хуби ще открие кампанията си директно във втори кръг, където очаква победителя измежду участвам с уайлдкард Лука Пуй или квалификант. В третия етап на надпреварата, Хуберт ще бъде изправен със сигурност пред сериозно изпитание, защото ще се изправи срещу някой измежду Анди Мъри, Васек Поспишил, Уго Юмбер и Грегоар Барер. В тази половина се намира и друг местен любимец, а именно Адриан Манарино. За да достигне до мач с Хуркач, французинът ще трябва да спре имена като Маркос Жирон и Карен Хачанов по пътя си. 

Водач на долната половина водач е Пабло-Кареньо Буста. Той очаква Ян-Ленард Щруф или Ришар Гаске в първия си мач, а впоследствие ще се сблъска с някой измежду Лоренцо Сонего, Мартон Фучович и Алексей Попирин. В тази част на схемата е още третият поставен Гаел Монфис. По пътя към заключителните фази в надпреварата, Монфис, съдейки по ранкинга, ще бъде изправен срещу Марко Чекинато и Николоз Басилашвили. Пълният жребий на надпреварата можете да разгледате тук:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Жребият в Метц: Сериозни изпитания за Хуркач, Монфис в една половина с Буста Диана Андреева
Теми:  
адриан манарино | гаел монфис | мартон фучович | пабло кареньо буста | тенис турнир в метц | хуберт хуркач

Коментари





Следвайте ни в Facebook