Безпощаден Медведев "върза геврек" на Оже-Алиасим и запази шансовете на Русия!

от в 08:40 на 08.01.2022
Мирела Николова

Вече се намираме в заключителните етапи на отборната надпревара ATP Cup, като днес ще бъде определена и втората страна финалист в турнира. Едни срещу други се изправят отборът на Русия и този на Канада и всичко ще бъде решено в двубоя на двойки, тъй като Даниил Медведев постигна повече от категоричен успех с 6:4 6:0 над първата ракета на Канада в лицето на Феликс Оже-Алиасим и така изравни общия резултат в срещата между двете държави.

В началните минути мачът бе много равностоен, като и двамата тенисисти не срещаха никакви проблеми в своите подавания и паритетът лесно остана непокътнат до 4:4. Тогава обаче ръката на канадеца трепна, а напрежението у него веднага бе забелязано от световния №2, който се възползва от зачестилите неточности на противника и реализира късен пробив, който бе решаващ за изхода на сета.

Втората част на двубоя обаче не предложи абсолютно никаква интрига, тъй като, веднъж влязъл в зоната, руснакът не отпусна своята хватка и нямаше сила на света, която да го спре по пътя към успеха. Той осъществи три пробива, като същевременно бе непреклонен в своите подавания и спечелвайки последните 9 гейма в мача, се поздрави с лесна двусетова победа.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Безпощаден Медведев "върза геврек" на Оже-Алиасим и запази шансовете на Русия! Мирела Николова
Теми:  
atp | atp cup | даниил медведев | канада | Обзори | русия

Коментари





Следвайте ни в Facebook