Двама българи стартират участието си на Уимбълдън във вторник (програма)

от в 21:31 на 21.06.2021
Мирела Николова

Началото на втория за годината турнир от Големия шлем - Уимбълдън, трябваше да се отложи с един ден поради непрекъснатите валежи в британската столица, които не позволиха да се изиграе нито една точка в понеделник. Мачът на втората ни ракета при мъжете Димитър Кузманов също бе част от програмата, но дъждовното време в Лондон принуди организаторите да отложат всички двубои за вторник. Освен Мико обаче на корта във вторник ще излезе и още една наша представителка в лицето на Изабелла Шиникова.

На старта Кузманов ще премери сили със световния №221 Мариус Копил, като до този момент двамата тенисисти имат един изигран официален мач помежду си, който датира от пролетта на 2016 г. и завършва с победа за румънеца. Срещата е поставена първа на Корт 16, което означава, че ще можем да очакваме двубоят на пловдивчанина да започне в 13:00 часа българско време. 

Третата ни ракета при жените пък Изабелла Шиникова ще открие участието си с мач срещу световната №155 Франческа Ди Лоренцо, с която досега не са се изправяли една срещу друга. Срещата между двете е шеста на Корт 4 и ще стартира не преди 21:00 часа българско време.

Пълната програма за Ден 2 (вторник) в Лондон:

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Двама българи стартират участието си на Уимбълдън във вторник (програма) Мирела Николова
Теми:  
atp | wta | бгтенис | димитър кузманов | изабелла шиникова

Коментари





Следвайте ни в Facebook