Джокович: Синът ми обожава Надал, има огромно желание да се срещне с него

от в 23:52 на 15.02.2022
Мирела Николова

Тазгодишното издание на Откритото първенство на Австралия бе белязано от скандала с анулираната виза на Новак Джокович за влизане в страната и последвалото му депортиране. Така сърбинът пропусна първия турнир от Големия шлем и в негово отсъствие Рафаел Надал вдигна рекорден 21-ви "мейджър" трофей. Днес бе публикувано първото интервю на световния номер едно след събитията в Австралия, в което той коментира ваксинационния си статус, както и плановете си оттук насетне, заявявайки, че е готов да пожертва всички трофеи, ако за спечелването им трябва задължително да се ваксинира.

Освен това Ноле бе попитан и за това какви са били настроенията му към надпреварата, след като не му бе позволено да вземе участие в нея, което той коментира така:

"Не гледах финала, тъй като изключително много исках да бъда там, на корта. Забавлявах се, тъй като съпругата ми стискаше палци за Медведев, докато синът ми подкрепяше Надал. Всеки път, когато неговият фаворит спечелеше точка, той подскачаше от радост и стискаше юмрук.

Стефан обожава Рафа. Дори преди няколко дни ме попита кога е следващият турнир, на който аз и Рафа ще участваме едновременно. Отговорих му: "Надявам се да е скоро", след което го попитах каква е причината за въпроса му. Той ми отвърна, че много силно иска да се срещне с Рафа и да се снима с него."

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джокович: Синът ми обожава Надал, има огромно желание да се срещне с него Мирела Николова
Теми:  
atp | интервю | любопитно | новак джокович | рафаел надал | стефан джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook