Гледайте на живо: Григор Димитров срещу Стефанос Циципас

от в 08:50 на 29.12.2022
Мирела Николова

Новият сезон е вече тук и още в първия ден от него предстои да видим в игра нашите сънародници. България е сред 18-те държави, получили възможност да вземат участие в отборната надпревара United Cup, което е факт благодарение на класирането на Григор Димитров в световната ранглиста. Той също така ще бъде играещ капитан за страната ни, а освен него в състава на тима влизат още Виктория Томова, Изабелла Шиникова, Димитър Кузманов, Александър Лазаров, Адриан Андреев и Гергана Топалова.

Сънародниците ни ще открият участието си днес с двубой срещу Гърция, като първа в игра предстои да видим Изабелла Шиникова, а след края на нейния сблъсък с Деспина Папамихаил на корта в Пърт ще излезе най-добрият ни тенисист Григор Димитров. Него обаче го очаква далеч по-трудно изпитание, тъй като той ще се изправи срещу световния №4 Стефанос Циципас. Двамата имат общо 6 официални срещи помежду си, пет от които са завършвали с успех за гърка. 

В рамките на настоящата календарна година първата ни ракета инкасира три загуби срещу финалиста от Ролан Гарос 2021 и днес ще има възможност да вземе реванш, а ако искате да гледате на живо мача на нашето момче, който се очаква да стартира не преди 07:30 часа, то можете да го направите на някой от следните линкове:

Линк 1 (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Григор Димитров срещу Стефанос Циципас Мирела Николова
Теми:  
гледайте на живо | григор димитров | стефанос циципас

Коментари





Следвайте ни в Facebook