Испанската полиция арестува албанска банда, която е искала да обере дома на Надал

от в 20:54 на 15.07.2022
Калоян Соколов

Известността изглежда като примамлива перспектива и често сме ставали свидетели на това как дадени хора са готови да преминат всякави морални граници, за да се сдобият с нея и съпътстващите я привилегии. Звездният статут обаче има и своите негативни последствия, с които трябваше наскоро да се сблъска Марко Верати. Футболистът беше част от състава на Италия, който през миналата година спечели Еврпейското първенство, а състоянието на Верати се оценява на над 7 милиона щатски долара. Това естествено го превръща в мишена на множество недоброжелатели и съвсем наскоро албанска престъпна група успя да проникне в дома му и да изнесе скъпоценности на стойност от около 2,5 милиона паунда.

Испанската полиция обаче е съумяла да залови обирджиите, които скоро ще получат своите присъди. Оказва се, че въпросните престъпници са специалисти по промъкването в луксозни имения на добре познати личности и органите на реда са намерили тефтер, според който в ход е бил план да ограбят дома на Рафаел Надал в Майорка, както и този на Лионел Меси.

Имотът на шампиона от Ролан Гарос се оценява на стойност от над 4 милиона евро, като е разположен на морския бряг, а тенисистът закупи жилището през 2013-та година и в следващите седем години непрекъснато правеше подобрения по него, докато не го превърна в същински рай за обитаване.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Испанската полиция арестува албанска банда, която е искала да обере дома на Надал Калоян Соколов
Теми:  
atp | любопитно | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook