Мартина Хингис: Шарапова трудно ще си върне предишното топ ниво

от в 18:57 на 15.12.2018
Калоян Пламенов

Бившата лидерка в световната ранглиста на женския тенис Мартина Хингис се съмнява, че Мария Шарапова може да си върне предишната форма и да оглави отново класирането при жените. 

Рускинята бе дълго извън кортовете заради наказание, което и бе наложено за употреба на мелдоний, но след завръщането си не успява да покаже онази игра, която демонстрираше преди това в тура при жените.

И докато шефът на руската тенис Федерация Шамил Тарпишев вярва, че Маша ще си върне най-добрата форма, Хингис е на съвсем различно мнение.

"Мисля, че само самата Мария разбира, дали може да си върне предишното ниво. Според мен тя трудно ще показва онзи тенис, който показваше преди време. Вече е минала 30-те, не е на 17 години, за да играе така, както когато спечели Уимбълдън като тинейнджърка", заяви Хингис.

"Преди четири години Роджър Федерер бе казал, че времето му свършва, но в крайна сметка той подходи много правилно и се върна към големите успехи. При Мария обаче това пътуване ще бъде по-трудно, защото тя залага много на физиката при тениса".

"Дали ще може да си върне предишната фирма? Трудно, но ще видим", каза още Хингис. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Мартина Хингис: Шарапова трудно ще си върне предишното топ ниво Калоян Пламенов
Теми:  
мария шарапова | мартина хингис | тенис

Коментари





Следвайте ни в Facebook