Музети се закани: Доволен съм от жребия и съм готов да победя Джокович

от в 15:51 на 20.02.2022
Мирела Николова

Новак Джокович предстои да направи дългоочакваното си завръщане на корта през утрешния ден в Дубай с двубой срещу 19-годишния Лоренцо Музети. Двамата се изправиха един срещу друг в осминафиналната фаза на Откритото първенство на Франция през миналата година, когато италианецът демонстрираше феноменална игра и поведе с 2:0 сета, но впоследствие крампи не му позволиха да довърши започнатото и така световният номер едно осъществи обрат. 

Изглежда, че младокът си е извлякъл поуките от този сблъсък и е готов да вземе реванш от сърбина в понеделник, макар резултатите му от посочения двубой насам да не са никак задоволителни и твърдата настилка, на която се провежда турнирът в Дубай, да не е любимата на Музети.

"Никога нямам късмет с жребия, но въпреки това смятам, че ще бъде приятно изживяване да играя на централния корт пред пълни трибуни. Доволен съм от жребия си и ще опитам да взема реванш за загубата на Ролан Гарос от миналата година. Разбира се, тогава играех най-добрия си тенис, при това на съвсем различна настилка, но научих наистина много от онзи мач. Разбрах, че мога да играя на подобно ниво. Да се надяваме, че ще покажа същото и в понеделник. Ще се наслаждавам на изживяването и съм готов да отстраня топ поставения", коментира Музети пред Arab News.

Източник: Tennis World USA

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Музети се закани: Доволен съм от жребия и съм готов да победя Джокович Мирела Николова
Теми:  
atp | дубай | интервю | лоренцо музети | любопитно | новак джокович | тенис турнир в дубай

Коментари





Следвайте ни в Facebook