Новак Джокович ще вземе участие и във второто издание на Serbia Open

от в 09:35 на 27.04.2021
Диана Андреева

Отлагането на Ролан Гарос с една седмица причини множество недоволства и критики сред тенис света, но ATP реагираха на ситуацията мигновенно и успяха да "запълнят дупката в календара". Между 22 и 29 май ще се състоят две надпревари от серията 250 - в Сърбия и Италия, а по-рано през седмицата бяха обявени част от състезателите, които ще се включат във второто издание на Belgrade Open. 

Събитието ще се проведе в Novak Tennis Center - комплексът на Новак Джокович, който разполага с 11 клей корта и три игрища с твърда настилка. Световният номер едно Новак Джокович няма да пропусне турнира в родния си град, независимо че по този начин няма да има възможност да се подготви в Париж за предстоящия Ролан Гарос. Освен Джокович сред подалите заявка за участие са още Гаел Монфис, Адриан Манарино, Николоз Басилашвили, както и  представителите на домакинине Душан Лайович и Филип Крайнович. 

Едва преди два дни приключи първото издание на турнира в Сърбия за този сезон, което бе организирано именно от семейството на Джокович. По време на провеждането на надпреварата зрители по трибуните нямаше, но емоции на корта и вълнуващи срещи далеч не липсваха. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Новак Джокович ще вземе участие и във второто издание на Serbia Open Диана Андреева
Теми:  
джокович | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook