Гледайте на живо: Григор Димитров срещу Борна Чорич на Kooyong Classic

от в 03:37 на 10.01.2023
Мирела Николова

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров откри сезона си с участие в отборното състезание United Cup, където записа победа над Давид Гофен и загуба срещу Стефанос Циципас. Сега обаче родният ни представител е решил да натрупа още известна доза игрови ритъм, приемайки покана за участие в демонстративния турнир Kooyong Classic, който ще се проведе от 10 до 12 януари. 

Откриващият двубой на нашето момче ще се състои в първия игрален ден от надпреварата, когато му предстои да се изправи срещу световния №23 Борна Чорич. До този момент двамата състезатели имат един официален сблъсък помежду си, който датира от миналогодишния Ролан Гарос и бива спечелен от хасковлията. Любопитен факт е, че Димитров и Чорич се срещат в Куйонг и през 2020 г., когато е и единственото предишно участие на нашия сънародник в турнира, като победата отново е на страната на българина.

Предстоящият мач помежду им е поставен под номер две в програмата за нощта понеделник срещу вторник и очакваното му начало е не преди 03:30 часа българско време. В случай че имате желание да проследите на живо изявите на първата ни ракета в Куйонг, то ще можете да го направите на някой от следните линкове:

Линк 1 (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Григор Димитров срещу Борна Чорич на Kooyong Classic Мирела Николова
Теми:  
гледайте на живо | григор димитров

Коментари





Следвайте ни в Facebook