Постъпка, достойна за уважение: Серина Уилямс дарява кърма на "супер войник"

от в 00:02 на 22.12.2023
Людмила Сергееева

Серина Уилямс се превърна в донор на кърма в сряда, като дари част от излишъците си на нуждаещи се по време на последното си пътуване до Ню Йорк. Носителката на 23 титли от Големия шлем бе „супер въодушевена“ да сподели новината с феновете си, като гарантира, че дарението ще бъде анонимно.

Уилямс и съпругът ѝ - Алексис Оханян, станаха родители за втори път преди няколко седмици, когато посрещнаха на бял свят втората си дъщеря - Адира Ривър Оханян. Първата им дъщеря – Олимпия, е родена през септември 2017-а година, а едва няколко месеца по-късно американката се завърна на големия корт.

"Наистина съм развълнувана да даря част от остатъчната си кърма по време на пътуването ми в Ню Йорк за тези, които наистина се нуждаят. Ще бъде анонимно, но съм супер въодушевена", споделя Уилямс във видео, с което зарадва почитателите си в социалната медия Instagram.

В описанието към публикацията си бившата номер едно заяви, че е дарила кърмата след провеждането на нужните за целта изследвания. Предоставяйки помощ на майки, които са осиновили деца или изпитват здравословни проблеми, описва опитът си като "невероятен". Серина Уилямс се пошегува, че „между другото някой ще получи кърма на супер войник."

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams)


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Постъпка, достойна за уважение: Серина Уилямс дарява кърма на "супер войник" Людмила Сергееева
Теми:  
любопитно | серина уилямс

Коментари





Следвайте ни в Facebook