Жабер през сълзи: Най-тежката загуба в живота ми, но един ден ще успея, обещавам ви

от в 18:25 на 15.07.2023
Мирела Николова

За втора поредна година Онс Жабер остана на крачка от сбъдване на мечтата си да вдигне трофея на Уимбълдън, след като по-рано днес бе победена във финалния сблъсък от Маркета Вондроушова в последователни сетове. Тунизийката прие изключително емоционално поражението и по време на церемонията по награждаването даде воля на своите чувства, не успявайки да скрие сълзите си.

"В момента ми е много трудно да говоря, но ще се опитам да се успокоя, защото иначе ще изглеждам грозна на снимките. Мисля, че това е най-тежката загуба в моята кариера. На първо място, искам да изкажа поздравленията си към Маркета и нейния екип. Ти си невероятна тенисистка, трябваше да преминеш през много контузии и съм много щастлива за теб.

Днес ще бъде тежък ден за мен, но няма да се откажа и ще се завърна по-силна. Уимбълдън е великолепен турнир, много силно исках да извървя целия път. Трябва да благодаря на моя отбор - един ден ще успеем, обещавам ви. 

Благодаря на всички, които присъстваха на мачовете ми и ме подкрепяха. Енергията, която получаваме тук, е невероятна. Високо оценявам вашата подкрепа, беше трудно приключение, но това е тенисът. Обещавам, че ще се завърна и един ден ще спечеля този турнир!", завърши световната №6 при дамите.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Жабер през сълзи: Най-тежката загуба в живота ми, но един ден ще успея, обещавам ви Мирела Николова
Теми:  
wta | интервю | любопитно | онс жабер | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook