Ема Радукану: Медицинските лица ме посъветваха да се откажа, защото не бях добре

от в 10:22 на 07.07.2021
Диана Андреева

Спекулациите относно решението на Ема Радукану да се оттегли от 1/8-финалния си двубой на Уимбълдън 2021 бяха много, а редица специалисти обвиниха тийнейджърката, че се е изплашила от предстоящата загуба и се е оттеглила, симулирайки затруднения с дишането. Ден след последната си изява в All England Club Ема се обърна към своите почитатели в социалните медии, за да им благодари за подкрепата. Ето какво точно написа тя:

"Здравейте, хора. Исках да ви кажа, че тази сутрин се чувствам много по-добре. Първо, искам да поздравя Айла за невероятното й представяне, съжалявам, че мачът ни приключи по този начин. Играех най-добрия си тенис, атмосферата на корта беше неописуема и със сигурност това "приключение" ще остане в съзнанието ми. В края на първия сет след някои супер интензивни разигравания, започнах да дишам тежко и се почувствах замаяна. Медицинските лица ме посъветваха да се откажа и макар това да беше най-трудното възможно решение, не бях достатъчно добре, за да продължа.

Благодарна съм на хората, които ме подкрепяха всеки един мач, толкова много исках да спечеля за вас. Искам да благодаря още на All England Club, на екипа си, на WTA, на семейството и приятелите ми. Последният ми мач в Лондон ще ми помогне да науча какво означава да се състезаваш на най-високо ниво. Оценявам всичко, което постигнах през тази седмица и ще се завърна по-силна. Нямам търпение да видя какво ми предстои!“ 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ема Радукану: Медицинските лица ме посъветваха да се откажа, защото не бях добре Диана Андреева
Теми:  
ема радукану | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook