Моментът наближава: Федерер планира скорошно завръщане на корта!

от в 15:28 на 05.03.2022
Калоян Соколов

Роджър Федерер не се е появявал на професионален турнир от миналогодишния Уимбълдън, когато отстъпи на четвъртфиналите от Хуберт Хуркач и впоследствие се подложи на поредна интервенция в областта на коляното. Този уикенд швейцарецът ще стъпи за пръв път на корта от близо осем месеца насам, за да поиграе тенис със своята дългогодишна съпруга Мирка, а освен това Маестрото зарадва своите почитатели с още отлични новини.

Днес 20-кратният шампион от Шлема посети състезанието по ски алпийски дисциплини от Световната купи при дамите в зимния курорт Ленцерхайде и загатна за съвсем скорошно завръщане в Тура. Бившият номер едно сподели, че може да се похвали с отлични резултати от последния си ядрено-магнитен резонанс и вероятно ще го видим в действие до края на това лято.

Припомняме ви, че Федерер вече потвърди участие на отборната демонстративна надпревара Laver Cup, която ще противопостави за шести пореден път най-добрите играчи от Европа и останалата част на света. Този път шоуто ще се проведе в Лондон, а предвидените дати са тези между 23 и 25 септември.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Моментът наближава: Федерер планира скорошно завръщане на корта! Калоян Соколов
Теми:  
atp | завръщане | любопитно | роджър федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook