Надал: Не искам да играя без публика

от в 14:56 на 05.06.2020
Димитър Беловски

Тенис сезонът е прекъснат поне до края на месец юли и ръководните органи в тениса се опитват да измислят как сезонът да продължи, а една от алтернативите е турнирите да се провеждат без публика. Световният №2 Рафаел Надал обаче заяви, че иска да играе тенис с публика, като изтъкна, че чувството е по-различно от това да играеш пред празни трибуни.

„В мен винаги има усещане, когато играем пред хора. Чувството, когато видиш пълните трибуни, които крещят и те подкрепят. Това за мен винаги е най-специалното усещане,“ каза испанецът пред Барбара Шет за Eurosport.

„Мисля, че да се завърнем на кортовете без публика ще бъде странно и тежко. Да се надяваме, че няма да се случи, но е тъжно, че може би точно това ще стане. Е, аз не искам да играя без публика. Искам да играя пред фенове,“ продължи Надал.

Все пак испанецът каза, че ще се адаптира, ако трябва да играе без публика.

„Но ако ситуацията не позволява да се играе с публика, ще се адаптирам към ситуацията, както всички други. Разбира се, надявам се, че тази ситуация ще се подобри и наистина се надявам, че ще можем да играем пред публика много, много скоро, защото тениса и спорта без фенове губят във всяко едно отношение,“ заключи Надал.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

 

Оцени тази статия:
Надал: Не искам да играя без публика Димитър Беловски
Теми:  
рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook