Програмата за петък: Кузманов и Томова в опит да достигнат основната схема на US Open

от в 07:03 на 26.08.2022
Мирела Николова

Най-добрата ни тенисистка Виктория Томова и втората ни ракета при мъжете Димитър Кузманов продължават с отличните си изяви в квалификациите на тазгодишното Открито първенство на САЩ и вече се намират само на крачка от това да се класират за основната схема на надпреварата. 

За да достигне до финалния етап на пресявките, Томова постигна две последователни двусетови победи над Альона Болсова и Джоан Цюгер, а сега ѝ предстои да се изправи срещу световната №182 Виктория Кузмова. До този момент двете състезателки имат само една официална среща помежду си, датираща от края на миналия сезон, когато словачката триумфира след оспорвана трисетова битка. Днес нашето момиче ще има възможност да вземе реванш за въпросното поражение, като предстоящият им сблъсък е насрочен за 18:00 часа българско време, тъй като е първа в програмата на корт №7.

От своя страна, Кузманов имаше далеч по-тежки първи два мача, тъй като във всеки един от тях му се наложи да обръща от сет пасив. След победите над 19-годишния Лука Нарди и 25-ия поставен Лиам Броуди за българина предстои двубой срещу представителя на домакините Брендън Холт, който се намира с над 130 места по-назад от нашия сънародник в световната ранглиста, заемайки 296-ата позиция. Това ще бъде първа среща помежду им, като с нея ще бъде открита програмата на корт №11, което означава, че очакваното начало на сблъсъка е 18:00 българско време.

Вие пък отново ще имате възможност да наблюдавате двубоите пряко на обичайните линкове в Tennis.bg.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програмата за петък: Кузманов и Томова в опит да достигнат основната схема на US Open Мирела Николова
Теми:  
atp | us open | us open 2022 | wta | бгтенис | виктория томова | димитър кузманов | програма

Коментари





Следвайте ни в Facebook