Тенис сватба на хоризонта: Финалистка от Шлема се сгоди за бивш представител на топ 100

от в 12:51 на 03.03.2023
Калоян Соколов

За един тенисист на много високо ниво е наистина трудно да съчетава задълженията си на корта със своя личен живот и затова е хубаво да имаш човек до себе си, който разбира напълно през какво преминаваш. Точно такъв е случаят при Мадисън Кийс и Бьорн Фратанджело, които са една от най-известните двойки сред активните професионални тенисисти. Кийс и Фратанджело се срещат от шест години насам, а бившият номер 99 е решил, че вече е време да предприеме следващата стъпка и от вчера е официално сгоден за финалистката от US Open през 2017-та година.

Самата Мадисън публикува снимка с халката, под която можем да забележим красноречивия надпис "завинаги". Американката признава как е знаела, че предложението ще се състои и е била много нервна преди то да се състои, но нейният партньор просто е поискал двамата да продължат да се забавляват заедно занапред в живота и цялото притеснение е било заместено от огромна радост.

Поздравленията от останалите състезатели не закъсняха, като Франсис Тиафо, Слоун Стивънс, Каролине Вожняцки и Джесика Пегула бяха първите големи имена, които изказаха поздравления към бъдещето семейство, а изглежда Кийс и Фратанджело са също толкова добър тандем и на тенис корта, защото през миналата година записаха победа в откриващия кръг при смесените двойки на US Open.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Madison Keys (@madisonkeys)


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Тенис сватба на хоризонта: Финалистка от Шлема се сгоди за бивш представител на топ 100 Калоян Соколов
Теми:  
atp | wta | бьорн фратанджело | любопитно | мадисън кийс

Коментари





Следвайте ни в Facebook