Гледайте на живо: Адриан Андреев открива българското участие на Аустрелиън Оупън

от в 00:37 на 09.01.2023
Мирела Николова

Само седмица ни дели от началото на двубоите от основната схема на тазгодишния Аустрелиън Оупън, докато днес ще стартират срещите от квалификациите. Още в първия състезателен ден на корта ще видим двамата наши представители, които ще опитат да намерят място в същинската част на турнира, като това са именно Адриан Андреев и Димитър Кузманов.

Първи в действие ще излезе Ади, който ще направи своя дебют в пресявките на надпревара от Големия шлем. Неговият опонент Франческо Маестрели, намиращ се под №200 в световната ранглиста, също не е сред най-опитните, имайки предвид неговата 20-годишна възраст, но въпреки това може да се похвали с достигане до финалния етап на квалификациите на US Open през миналия сезон.

Предстоящият двубой между двамата състезатели ще бъде първи в историята на тяхното съперничество и ще открие програмата на корт №14, което означава, че ще можем да очакваме сънародника ни да излезе на корта не преди 01:00 часа българско време. В случай че желаете да наблюдавате изявите на нашия сънародник в Мелбърн, то ще имате възможност да го направите на някой от следните линкове:

Линк 1 (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Адриан Андреев открива българското участие на Аустрелиън Оупън Мирела Николова
Теми:  
адриан андреев | гледайте на живо

Коментари





Следвайте ни в Facebook