Гледайте на живо: Димитър Кузманов открива участието си в квалификациите на АО

от в 01:48 на 09.01.2023
Мирела Николова

Само седмица ни дели от началото на двубоите от основната схема на тазгодишния Аустрелиън Оупън, докато днес ще стартират срещите от квалификациите. През настоящия сезон двама наши представители ще започнат участието си от пресявките, като това са Адриан Андреев и Димитър Кузманов, които откриват кампаниите си още в първия състезателен ден. 

Задачата на Мико обаче няма да бъде никак лесна предвид факта, че го очаква сблъсък срещу бившия №23 в света Дамир Джумхур. Освен това босненецът може да се похвали със спечелването на три АТР трофея, но пък надеждата за пловдивчанина се крие в това, че в момента противникът му е далеч от най-добрата си форма, бидейки ранкиран под №186 в световната класация.

Последната среща помежду им бе спечелена именно от родния ни представител, а дали Кузманов ще съумее да повтори успеха си, предстои да разберем тази нощ около 02:30 часа българско време, когато се очаква двамата да излязат на корта. Ако имате желание да проследите на живо сблъсъка, то ще можете да го направите на някой от следните линкове:

Линк 1 (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Димитър Кузманов открива участието си в квалификациите на АО Мирела Николова
Теми:  
гледайте на живо | димитър кузманов

Коментари





Следвайте ни в Facebook