Гневът на Кирьос застигна фенка: Извадете я веднага от корта; изпила е 700 питиета

от в 20:09 на 10.07.2022
Калоян Соколов

 Ник Кирьос често може да се окаже същински кошмар за всички около него, когато е на корта и нещата не се развиват в негова полза. Австралиецът изглеждаше изключително спокоен в началните минути на финала на Уимбълдън и това му позволи да спечели първия сет срещу Новак Джокович. Впоследствие обаче Кирьос пропиля три поредни точки за пробив в края на втората част и оттам насетне изцяло изгуби концентрацията си, като непрекъснато имаше някакъв вид претенции.

Бившият номер 13 първо започна да крещи към своя щаб, че не го подкрепя достатъчно, а впоследстие на няколко пъти изрази недоволството си от закъснелите отсъждания на главния съдия Рено Лихтенщайн. Най-дразнещо за Ник обаче беше поведението на една определена фенка, която той помоли да бъде отстранена от корта, отправяйки следните реплики по адрес на въпросната дама:

"Защо още е тук? Пияна е до козирката и се опитва да ме разсейва между точките. Почти ми коства загубата на гейма. Това е неприемливо за финал на Уимбълдън. Визирам жената на първия ред, която изглежда сякаш е изпила 700 напитки, брато. Извадете я веднага оттук" - избухна разгневеният канберец.

В крайна сметка Лихтенщайн удовелетвори молбата на тенисиста и подпийналата зрителка беше съпроведена извън корта от двама охранители.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гневът на Кирьос застигна фенка: Извадете я веднага от корта; изпила е 700 питиета Калоян Соколов
Теми:  
atp | видео | любопитно | Ник Кирьос | уимбълдън 2022

Коментари





Следвайте ни в Facebook