Григор Димитров отново в игра на US Open преди полунощ в четвъртък (програма)

от в 04:45 на 01.09.2022
Мирела Николова

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров откри с безкомпромисен успех участието си в тазгодишното издание на Откритото първенство на САЩ, след като преодоля без каквито и да било затруднения съпротивата на световния №110 Стив Джонсън. Нашето момче впечатли с представянето си на начален удар и нанизвайки цели 21 аса, не допусна съперникът му да достигне до нито една точка за пробив, като така си осигури място във втория кръг.

Там българинът ще се изправи срещу друг местен представител в лицето на 21-годишния Брандън Накашима, който понастоящем заема 69-ата позиция в световната ранглиста. До този момент двамата състезатели имат само един изигран двубой помежду си, който се състоя по-рано през тази година в първия кръг на Мастърса в Рим и завърши с рутинен успех в последователни части за родния ни представител.

Предстоящата среща между Димитров и Накашима пък ще се проведе в четвъртък вечерта, като е поставена трета в програмата на корт №17 и ще стартира след два женски мача, което означава, че очакваното ѝ начало е не преди 21:00 часа българско време.

Корт №17 (начало 18:00 часа):

1. Марта Костюк - Виктория Азаренка

2. Паула Бадоса - Петра Мартич

3. Григор Димитров - Брандън Накашима

4. Денис Шаповалов - Роберто Карбайес Баена


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор Димитров отново в игра на US Open преди полунощ в четвъртък (програма) Мирела Николова
Теми:  
григор димитров

Коментари





Следвайте ни в Facebook