Ясен е началният час на сблъсъка за титлата на АО между Надал и Медведев!

от в 16:22 на 29.01.2022
Мирела Николова

След две седмици на здрави битки, изключителни драми, множество изненади и великолепни разигравания утре е денят, в който ще стане ясен шампионът на първия за 2022-ра година турнир от Големия шлем - Аустрелиън Оупън. Предстои ни сблъсък с огромен залог за Рафаел Надал, който при победа ще спечели своята рекордна 21-ва "мейджър" титла и ще оглави еднолично класацията за най-много трофеи от Големия шлем, изпреварвайки Новак Джокович и Роджър Федерер.

Единственото препятствие, което дели испанеца от историята, се казва Даниил Медведев, който за втори път ще има възможността да попречи на някого да достигне заветния 21-ви трофей. Залогът за руснака също е голям, защото, ако триумфира, той ще измести Джокович от лидерската позиция в ранглистата и ще се изкачи на върха на класацията за първи път в своята кариера.

Утрешният финален сблъсък между Надал и Медведев е с начален час 10:30 часа българско време, когато двамата ще излязат на корта, готови да дадат всичко от себе си, но шампионът ще бъде само един. Кой ще бъде той, предстои да разберем!

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ясен е началният час на сблъсъка за титлата на АО между Надал и Медведев! Мирела Николова
Теми:  
atp | Аустрелиън Оупън 2022 | даниил медведев | програма | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook