Монфис: В личния ми живот всичко е наред, но в професионалния - не

от в 16:26 на 31.05.2021
Диана Андреева

Гаел Монфис се намираше в бляскава форма преди началото на пандемията от COVID-19, но след продължителната пауза, французинът излиза на корта с мотивация за успех, но резултатите му са далеч от желаните. Преди седмица той записа своята първа победа на ниво ATP от 15 месеца, ала веднага след това последва нова двусетова загуба. През утрешния ден той ще открие кампанията си на Ролан Гарос 2021, а ето какво точно сподели Монфис пред журналистите:

"В личния ми живот всичко е наред. С Елина сме сгодени, вече планираме сватбата. Щастлив съм. Но на корта нещата седят доста по-различно. Сами можете да си направите извода, че не съм в добра форма. Играта ми е под всякаква критика, а това е и причината да допускам загуба след загуба. Надявам се по време на Ролан Гарос да се представя добре.

Кого искам да видя на трибуните ли? Безспорно това е моята майка. Не съм сигурен, че това ще се случи, но наистина бих се зарадвал - за последно бяхме заедно толкова отдавна.", завърши изявата си пред медиите в Париж Монфис. 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Монфис: В личния ми живот всичко е наред, но в професионалния - не Диана Андреева
Теми:  
гаел монфис | елина свитолина гаел монфис

Коментари





Следвайте ни в Facebook