Надал експресно достигна 1/4 финалите в Барселона

от в 16:20 на 21.04.2016
Теодор Кафеджиев

Рафаел Надал се класира за четвъртфиналите на АТР 500 турнира в Барселона. Той надигра в трети кръг на надпреварата сънародника си Алберт Монтанес с 6:2, 6:2 за час игра.

Надал нямаше никакви проблеми в мача и реализира общо пет пробива. По този начин Рафа вече води на Монтанес с 4:0 в преките им срещи.

За място в полуфиналите на състезанието Надал ще се изправи срещу Фабио Фонини, който победи с 6:3, 6:2 Виктор Троицки. Двубоят между тях се очертава повече от любопитен, тъй като миналата година в каталунската столица Фонини изненадващо надигра Краля на клея.

Иначе Надал води с 6:3 в битките им до момента. Той има да си връща на Фонини и за поражението си от него на US Open 2015. Освен това Фонини предизвика сериозен скандал в един от мачовете между двамата като поиска обяснение от съдия в Хамбург защо не наказва Надал затова, че нарушава правилото за времето между отделните изпълнения на сервис.

До момента Надал има осем титли в Барселона. Той е в серия от седем поредни победи след титлата си на "Мастърс 1000" в Монте Карло през миналата седмица. Тя бе под №68 в кариерата му.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Надал експресно достигна 1/4 финалите в Барселона Теодор Кафеджиев
Теми:  
алберт монтанес | барселона | рафаел надал | тенис турнир в барселона

Коментари





Следвайте ни в Facebook