Нито ден почивка: Томова излиза за първия си мач от основната схема в ИУ днес (програма)

от в 13:58 на 09.03.2022
Мирела Николова

Първата ни ракета при дамите Виктория Томова демонстрира забележителна игра в квалификациите на тазгодишното издание на WTA 1000 турнира в Индиън Уелс и след две експресни двусетови победи успя да си осигури място в същинската част на надпреварата. Рано тази сутрин тенисистките, преминали успешно пресявките, бяха разпределени в основната схема, като жребият бе благосклонен към българката, противопоставяйки я на представителката на домакините Клер Лиу.

Понастоящем американката се намира на 87-ата позиция в световната ранглиста, като това е и нейното върхово класиране до този момент. 21-годишната състезателка може също така да се похвали с трофея от Уимбълдън за девойки през 2017 г., както и 6 титли на ниво ITF. От началото на годината изявите ѝ са изключително непостоянни, което открива пред родната ни представителка отлични шансове да се поздрави с победа още при дебюта си на престижната надпревара в Калифорния. 

Срещата между Томова и Лиу е втора в програмата на корт №6, което означава, че отново ще можем да очакваме най-добрата ни тенисистка да излезе на корта около 22:30 часа българско време, като двубоя ще имате възможност да наблюдавате на обичайните линкове в Tennis.bg.

Програмата за сряда в Индиън Уелс:

Корт №6 (начало 21:00 часа):

1. Екатерина Александрова - Елвина Калиева

2. Виктория Томова - Клер Лиу

3. двойков мач

4. двойков мач

5. двойков мач

Пълния график за деня можете да разгледате тук:

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Нито ден почивка: Томова излиза за първия си мач от основната схема в ИУ днес (програма) Мирела Николова
Теми:  
wta | бгтенис | виктория томова | индиън уелс | програма

Коментари





Следвайте ни в Facebook