Пиронкова отново на корта днес в търсене на успех над световната №8 (програма)

от в 16:21 на 25.03.2021
Мирела Николова

Първата ни ракета при дамите Цветана Пиронкова продължава да демонстрира страхотна игра на надпреварата от категория WTA 1000 в Маями и вече е във втори кръг, след като наложи волята си над една от най-проспериращите млади тенисистки - Марта Костюк, намираща се на 85-а позиция в ранглистата. Сега на Цвети обаче ѝ предстои далеч по-сериозно препятствие в лицето на световната №8 Арина Сабаленка, която, макар крехката си 22-годишна възраст, е завоювала 9 WTA титли, едната от които дойде в началото на 2021 г. в Абу Даби. 

Днешният сблъсък на пловдивчанката е трети в програмата на корт 1 и се очаква да стартира не преди 20:00 ч. българско време. Двубоят определено ще бъде труден за нашето момиче, но пък това по никакъв начин не означава, че то няма шанс да поднесе сензация на турнира.

Всички българи ще стискаме палци Цвети да покаже възможно най-добрата си игра на корта, която представлява опасност дори и за топ състезателките, а срещата отново ще можете да наблюдавате на обичайните линкове в Tennis.bg.

Корт 1 (стартират в 17:00 ч.):

1. Шелби Роджърс – Елина Свитолина [5]

2. Анджелик Кербер [24] – Рената Сарасуа

3. Цветана Пиронкова – Арина Сабаленка [7]

4. Симона Халеп [3] – Каролин Гарсия

5. Петра Квитова [9] – Ализе Корне

Пълната програма за деня:

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Пиронкова отново на корта днес в търсене на успех над световната №8 (програма) Мирела Николова
Теми:  
wta | бгтенис | маями | програма | цветана пиронкова

Коментари





Следвайте ни в Facebook