Програмата за неделя: Кузманов излиза в битка за титлата срещу топ поставения!

от в 20:01 на 19.02.2022
Диана Андреева

Димитър Кузманов показа известни колебания в началните седмици от сезона 2022, но изглежда, че най-накрая втората ракета на страната ни откри своя ритъм, защото едва една победа го дели от втори Чалънджър трофей в кариерата му. След като се поздрави с четири поредни успеха в Бенгалуру през тази седмица, утре Мико ще трябва да излезе за своя последен пети мач в Индия, където го очаква сериозно предизвикателство в лицето на Александър Вукич. 

Заемащ 135-ата позиция в световната ранглиста, Александър Вукич е непознат за Кузманов съперник. Поставеният под номер едно в Чалънджър събитието до момента се изявява на високо ниво през годината, като през месец янунари се поздрави с общо три победи над представители на топ 100, включително такава над Александър Бублик в Аделаида и също така записа успех в основната схема на първия за годината турнир от Големия шлем - Australian Open. 

Кузманов ще трябва да покаже най-доброто от своята игра, за да се поздрави с тази последна победа в Индия, както и така желания трофей.
Финалният мач в Бенгалуру е насрочен да започне в 10:30 часа българско време, а вие ще можете да го проследите на живо на обичайните линкове в нашия сайт - Tennis.bg.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програмата за неделя: Кузманов излиза в битка за титлата срещу топ поставения! Диана Андреева
Теми:  
димитър кузманов | кузманов | програма | тенис турнир в бенгалуру | чалънджър тенис

Коментари





Следвайте ни в Facebook