Видео: Какво се случи, когато Григор и Яник Синер се срещнаха за последно?

от в 11:16 на 31.03.2024
Калоян Соколов

Григор Димитров и Яник Синер ще се изправят тази вечер от 22:00 часа българско време в пряк сблъсък за титлата на Мастърса в Маями. Досега италианецът е изключително убедителен от началото на турнира, като на полуфиналите вероятно нанесе една от най-тежките загуби в кариерата на Даниил Медведев, надигравайки го с 6:2 6:1. Пътят на българина в турнира определено беше по-тежък, но няма и как да е иначе, имайки предвид, че той премери сили с цели трима представител на топ 10 и повали всеки един от тях.

Досега съперничеството между Димитров и Синер не е особено богато, което е напълно разбираемо с оглед на това, че световният номер три е с цели 11 години по-млад, а именно той има предимство от 2:1 в преките двубои между него и първата ни ракета. За последно Григор и шампионът от Аустрелиън Оупън премериха сили на миналогодишната надпревара в Пекин и определено можем да кажем, че това е най-качествената им среща досега.

Тогава младокът се наложи с крайното 6:4 3:6 6:2 и сякаш точно оттам започна неговата атака към върха на ранглистата, защото впоследствие спечели титлата и допусна едва две поражение в следващите си 30 мача.

Южнотирилецът си осигури успеха в първия сет на въпросния сблъсък реализирайки пробив още в първия гейм на мача, но нашият сънародник изравни общи резултат, след като отрази цели осем брейкбола във втория сет. Решителната част завърши с убедителното 6:2 за Синер, но всъщност беше изключителна оспорвана и всеки един гейм минаваше през няколко равенства, а публиката можеше да се наслади на редица първокласни разигравания, които бихте могли да видите в следното видео:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Видео: Какво се случи, когато Григор и Яник Синер се срещнаха за последно? Калоян Соколов
Теми:  
atp | Highlights | бгтенис | григор димитров | пекин | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook