7 различни сценарии: Кои двама измежду Джокович, Синер и Руне ще продължат в Торино (програма)

от в 13:54 на 16.11.2023
Калоян Соколов

Петият ден от ATP финалите в Торино ще ни донесе развръзката в "Зелената група", а тя очаква да бъде изключително зрелищна, защото всеки един измежду Новак Джокович, Яник Синер и Холгер Руне има своите шансове да продължи към 1/2-финалите на състезанието.

Световният номер едно ще открие програмата за деня, изправяйки се срещу резервата Хуберт Хуркач. Полякът заменя контузения Стефанос Циципас и няма никакви шансове за класиране напред, но може да се награди в края на сезона с едни допълнителни 200 точки за ранглистата, както и 400 хиляди евро към банковата си сметка, ако за пръв път в своята кариера надвие 6-кратния шампион. Джокович пък със сигурност ще се класира напред при 2-сетова победа, но нещата веднага ще излязат от неговия контрол, в случай, че Хуркач спечели дори един сет.

Холгер Руне пък ще се нуждае от задължителен успех над Яник Синер, за да помрачи настроението на феновете в зала " Pala Alpitour". Италианцът към момента е лидер в този поток, надигравайки Стефанос Циципас и Новак Джокович, но може да не продължи към финалната четворка, ако сърбинът надвие шампиона от Шанхай с 2:0 сета, а самият той отстъпи в последователни сетове на скандинавеца.

Програмата за четвъртък на ATP финалите в Торино:

1. Едуар Роже-Васлен / Сантиаго Гонзалес - Иван Додих / Остин Крайчек (не преди 13:00 часа)

2. Новак Джокович - Хуберт Хуркач (не преди 15:30 часа)

3. Марсел Гранойерс / Орасио Себайос - Максимо Гонзалес / Андреас Молтени (не преди 19:30 часа)

4. Яник Синер - Холгер Руне (не преди 22:00 часа)


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
7 различни сценарии: Кои двама измежду Джокович, Синер и Руне ще продължат в Торино (програма) Калоян Соколов
Теми:  
новак джокович | холгер руне | хуберт хуркач | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook