Барбара Шет се пошегува с Джокович: Убедена съм, че има някаква грешка в паспорта му

от в 20:50 на 18.01.2023
Мирела Николова

Новак Джокович се завърна на Аустрелиън Оупън през вчерашния ден, откривайки тазгодишната си кампания в турнира с абсолютно безапелационен успех над Роберто Карбайес Баена. Сърбинът отново впечатли с представянето си във всеки аспект от играта и затвърди реномето си на най-доминиращия играч, когато стане дума за надпреварите в Австралия. С великолепните си изяви 21-кратният шампион от Големия шлем заслужи и адмирациите на бившата №7 в света и настоящ анализатор за Eurosport Барбара Шет, която бе изумена от начина, по който игра белградчанинът в откриващия си сблъсък:

"Този двубой ме кара да се замисля колко млад всъщност изглежда Джокович. Този човек просто е невъзможно да е 35-годишен. Убедена съм, че е допусната някаква грешка в неговия паспорт или актът му за раждане е сгрешен. Искам да кажа, че не е нормално да си на 35 години, а да играеш по този начин.

Никога досега не съм го виждала да играе толкова агресивно. Той непрекъснато влизаше в корта, отнемайки времето за реакция на опонента си за реакция. Придвижването му по корта беше изключително, наслада за окото. Новак просто няма слабости, цялостното му представяне днес бе феноменално. Ако той продължи да играе по същия начин, то много трудно някой би могъл да го победи. Мисля, че напълно заслужава да се завърне на лидерската позиция в световната ранглиста", категорична е бившата австрийска тенисистка.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Барбара Шет се пошегува с Джокович: Убедена съм, че има някаква грешка в паспорта му Мирела Николова
Теми:  
atp | Аустрелиън Оупън 2023 | барбара шет | интервю | любопитно | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook