"Беше жестоко": Григор и Серина Уилямс отидоха заедно на концерт на The Weeknd

от в 18:22 на 31.07.2022
Мирела Николова

Григор Димитров и Серина Уилямс никога не са криели приятелските взаимоотношения помежду си, като не пропускат възможност да се пошегуват един с друг в социалните мрежи или да прекарат свободно време заедно. Приятелството помежду им датира от повече от 10 години, когато двамата тренират по едно и също време в академията на френския специалист Патрик Муратоглу и оттам насетне развиват близки отношения, които траят и до днес. 

Преди няколко седмици двамата се разходиха заедно из Лондон по време на Откритото първенство на Великобритания, а в момента са в очакване на старта на сезона на твърди кортове в Северна Америка. Родният ни представител вече се намира във Вашингтон, където му предстои да открие своето "американско лято" и да изиграе първия си двубой от Уимбълдън насам. Преди да стартира участието си на Citi Open обаче, българинът реши да посети концерт в американската столица на един от любимите си изпълнители, а именно канадската поп звезда The Weeknd.

Най-добрият ни тенисист публикува серия от видеа в профила си в Instagram, изразявайки колко силно е впечатлен от атмосферата, след като добави надпис: "Беше жестоко!". По време на някои от клиповете се вижда, че компания на хасковлията правят легендарните американки Серина и Винъс Уилямс, което се потвърждава и от публикуваното стори на по-малката от двете сестри, на което тя се забавлява по време на изпълнението на най-големия хит на The Weeknd - песента "Blinding Lights", която стана песен номер едно за всички времена в музикалните класации на Billboard.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Беше жестоко": Григор и Серина Уилямс отидоха заедно на концерт на The Weeknd Мирела Николова
Теми:  
atp | wta | бгтенис | григор димитров | любопитно | серина уилямс

Коментари





Следвайте ни в Facebook