Дни преди US Open: Бременната съпруга на Надал е в болница заради "леко усложнение"

от в 01:50 на 25.08.2022
Мирела Николова

В средата на юни се появиха слухове, че Рафаел Надал и неговата съпруга Мария Франсиска Перейо ще стават родители за първи път, а дни по-късно информацията бе потвърдена лично от испанеца. По-рано днес обаче испански медии съобщиха, че съпругата на Матадора, която е бременна в 31-вата седмица, е била откарана в частна клиника в Палма де Майорка в понеделник (22 август), като според изданието Diario de Mallorca хоспитализацията се дължи на "леко усложнение".

В момента Хиска е под непрекъснато лекарско наблюдение и очаква решението на лекарите относно това какви ще са следващите стъпки, които трябва да бъдат предприети, като е възможно и да бъде оперирана. Испанската преса съобщава още, че рекордьорът по титли от Големия шлем следи изкъсо случващото се с неговата съпруга, макар сега да тече усилената му подготовка за предстоящото Открито първенство на САЩ.

Заедно с Мария в Испания са нейните родители, както и сестрата на Рафа - Марибел. Ако всичко върви гладко, то се очаква първата рожба на семейство Надал да се появи на бял свят в края на октомври.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Дни преди US Open: Бременната съпруга на Надал е в болница заради "леко усложнение" Мирела Николова
Теми:  
atp | us open | любопитно | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook