Джокович за травмата си: Нещата не изглеждат добре; само Господ може да ми помогне

от в 17:30 на 19.01.2023
Калоян Соколов

Новак Джокович продължава да мечтае за спечелването на своята 22-ра титла от Големия шлем, но днес сърбинът определено имаше поводи за притеснение, тъй като изпита внезапна болка в областта на лявото бедро и ситуацията излизаше извън контрол, когато квалификантът Енцо Куако спечели тайбрека на втория сет и изравни общия резултат.

Все пак бившият номер едно се завърна добре облепен на корта и се справи с болката, както и със своя съперник, а това му даде място в третия кръг на Аустрелиън Оупън, където ще премери сили с Григор Димитров. Изглежда обаче, че здравословните проблеми на Ноле са наистина сериозни, съдейки по изказването му пред камерата на Евроспорт и тепърва предстои да разберем дали това ще повлияе по някакъв начин на неговото представяне напред в надпреварата:

"Нещата изобщо не изглеждат добре, но гледам на ситуацията ден за ден. Чувствах се значително по-добре в предходния си двубой, ако направи съпоставка с днешните събития. Надявам се Господ и моят физиотерапевт да ми помогнат, за да съм готов навреме за следващия си мач, в който ще се изправя срещу много труден съперник" - коментира деветкратният шампион в Мелбърн.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джокович за травмата си: Нещата не изглеждат добре; само Господ може да ми помогне Калоян Соколов
Теми:  
atp | григор димитров | интервюта | любопитно | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook