Джумхур нападна журналистите: Всичко това е лъжа, не бях дисквалифициран

от в 10:36 на 16.03.2021
Мирела Николова

През вчерашния ден Дамир Джумхур бе дисквалифициран от мача си срещу Ботик Ван Де Зандшулп в квалификациите на турнира в Акапулко, след като отправи смъртни заплахи към главния съдия, казвайки му, че "ще го убие" и че "ще съжалява за това". След серия от спорове с арбитъра получи второ предупреждение, което му костваше и наказателна точка. Тогава босненецът си събра багажа и напусна корта, като официалната причина за края на двубоя бе дисквалификация. 

Световният №125 по-късно коментира скандалната ситуация с изявление в Инстаграм:

"Уважаеми медии, ако съобщавате новини, то поне се уверете, че са точни. Дамир Джумхур не беше дисквалифициран.

Дамир Джумхур напусна корта доброволно поради поведението и глупавите решения на главния съдия, които не бяха нито обективни, нито правилни. Друго много важно нещо, което може да се прочете в медийното пространство, е, че съм заплашвал да убия някого? Вие, хора, изобщо запознати ли сте какво означава това и откъде идва? Откъде произлиза тази злоба, за да се казват подобни неща? Защо лъжете? Нека бъдем честни.

Очаква се медиите да предават информацията правилно, обективно и точно, но този път не беше така. В крайна сметка се извинявам на семейството и близките си и разбира се, на онези, които ме подкрепят, за това, че се държа толкова емоционално и не демонстрирам психическа устойчивост в такива ситуации, за пореден път показвам, че подобни неща могат да ми повлияят, за да излезе наяве моята по-лоша и по-слаба страна."

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джумхур нападна журналистите: Всичко това е лъжа, не бях дисквалифициран Мирела Николова
Теми:  
atp | акапулко | дамир джумхур

Коментари





Следвайте ни в Facebook