Гледайте на живо: Даниил Медведев и Яник Синер в спор за титлата в Маями

от в 19:43 на 02.04.2023
Мирела Николова

Мастърс турнирът в Маями традиционно ни предоставя възможност да наблюдаваме изобилие първокачествени сблъсъци, като и тази година не направи изключение. Днес обаче е време да бъде поставен финалният акорд на надпреварата, а в битката за трофея един срещу друг ще излязат Даниил Медведев и Яник Синер.

Очакванията са за един много оспорван двубой, имайки предвид формата, в която се намират двамата състезатели към момента. Руснакът е излязъл като победител в 23 от последните си 24 мача, като единственият, който го победи през последния месец и половина, бе световният №1 Карлос Алкарас. Именно Синер обаче е тенисистът, спрял впечатляващата серия на испанеца, след като в съботния ден го детронира след трисетова битка.

До този момент Медведев и Синер имат общо 5 изиграни срещи помежду си, като всяка една от тях е завършвала с успех за руския представител. Дали обаче южнотиролецът няма да прекъсне негативната си серия срещу бившия №1, триумфирайки с първи трофей от сериите "Мастърс 1000", ще разберем от предстоящия финал, стартиращ в 20:00 часа българско време, който ще можете да наблюдавате на живо на някой от следните линкове:

Линк 1 (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Даниил Медведев и Яник Синер в спор за титлата в Маями Мирела Николова
Теми:  
гледайте на живо | даниил медведев | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook