Гледайте на живо: Григор Димитров срещу Иля Ивашка във втория кръг на Уимбълдън!

от в 19:47 на 06.07.2023
Мартин Петков

Григор Димитров през вчерашния ден постави основните на успешното си начало на тазгодишния Уимбълдън, след като не изпита никакви затруднения в мача си срещу квалификанта Шо Шимабукуро, на когото отпусна едва четири гейма. Поради дъждовните паузи и множеството отложени мачове в хода на надпреварата досега, то обстоятелствата се стекоха по такъв начин, че най-добрият ни тенисист предстои да се завърне на корта още днес за сблъска си от втория кръг на най-стария тенис турнир, в който ще се изправи срещу неудобния си съперник Иля Ивашка.

Белорусинът, ранкиран под номер 102 в световната ранглиста, към момента се намира далеч от най-добрата си спортна форма, но въпреки това надали някой е забравил горчивината, която той донесе на всички ни, след като на миналогодишния Sofia Open поднесе сензацията и отстрани първата ни ракета още на старта при завръщането му в българската столица. С тази си победа тогава Ивашка взе и превес в директните си срещи с родния ни представител, повеждайки с 2:1 победи, но към днешна дата двамата се намират на съвсем различна вълна в тениса и очакванията безспорно са свързани с това Димитров да продължи отличното си представяне върху зелената настилка, като запише нов успех на "свещената трева".

Предстоящата битка е поставена четвърта в програмата на корт №3, като ще стартира всеки момент, а вие не трябва да забравяте, че ако искате да наблюдавате на живо срещата на Григор Димитров от втория кръг на Уимбълдън, то ще можете да го сторите на някой от следните линкове:

Линк 1 (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Григор Димитров срещу Иля Ивашка във втория кръг на Уимбълдън! Мартин Петков
Теми:  
atp | бгтенис | гледайте на живо | григор димитров | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook