Гофен за сериала на Netflix: Нямам желание да гледам как Кирьос се разхожда с приятелката си

от в 19:29 на 16.01.2023
Мирела Николова

Преди дни се състоя премиерата на дългоочаквания документален тенис филм на Netflix, който разкрива част от живота на тенисистите в хода на сезона. Негови създатели са екипът, стоящ зад проекта, насочен към Формула 1 - Drive to Survive, като целта на сериала е да засили интереса на хората към тениса. До този момент са публикувани само първите 5 епизода, като откриващият такъв разказва отблизо историята на Ник Кирьос и живота му извън корта, като също така проследява отблизо пътя му заедно с Танаси Кокинакис до трофея при тандемите на миналогодишния Аустрелиън Оупън. 

Един от първите състезатели, които изразиха мнението си за новата продукция, бе Давид Гофен, който обаче далеч не споделяше вълнението на останалите си колеги. Той открито заяви, че не възнамерява да отдели време, за да го гледа, а ето и какви са причините, които изтъкна белгиецът, за това свое решение:

"Все още не съм го гледал. Нямам и желание да го правя. Чух, че първият епизод е посветен на Кирьос, но не ме интересува особено да го видя как се разхожда с приятелката си. Моето мнение е, че сериалът е предназначен по-скоро за широката публика и има за цел да привлече фенове към тениса, както беше и сериалът за Формула 1 - Drive to Survive. Мисля обаче, че това не представлява интерес за самите нас, играчите, или за хора, които вече са почитатели на нашия спорт", коментира бившият №7.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гофен за сериала на Netflix: Нямам желание да гледам как Кирьос се разхожда с приятелката си Мирела Николова
Теми:  
atp | давид гофен | интервю | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook