Григор по случай рождения ден на Рубльов: Обичам го повече от почти всички хора

от в 08:10 на 21.10.2023
Калоян Соколов

Вчера Андрей Рубльов навърши 26 години, а едва ли има фен на тениса, който да има лоши чувства към руснака, който през последните сезони се утвърди като един от най-сърдечните играчи в Тура и неслучайно има много приятели сред своите колеги. Световният номер 5 до голяма степен крие две личности в себе си, тъй като на корта е изключително експресивен нерядко е проявявал агресия към самия себе си, но щом последната точка от дадения мач бъде изиграна, то той се превръща в "един от най-добрите хора на планетата", както го описа Даниил Медведев.

По случай празника на шампиона от Монте Карло, то ATP и WTA предизвикаха близките до него състезатели, като всеки един от тях трябваше да разкаже каква е причината да харесва руския тенисист. За никого пък не беше изненада, че Григор Димитров беше сред участниците във въпросното предизвикателство, имайки предвид близките му приятелски взаимоотношения с Рубльов, а ето какво сподели първата ни ракета:

"Защо обичам Андрей повече от почти всички хора? Обичам го повече от почти всички хора, защото той прави очевидни своите емоции и чувства, а не ги крие. Това е нещо рядко срещано в днешни дни. Той се изразява по свой собствен начин. Прави това, което чувства, реши и го прави щастлив. Изпитвам огромно възхищение към него на корта, но го уважавам на едно съвсем друго ниво, когато е извън него" - признава Григор

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор по случай рождения ден на Рубльов: Обичам го повече от почти всички хора Калоян Соколов
Теми:  
atp | андрей рубльов | григор димитров | интервюта | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook