Григор след азиатското турне: Играта ми се намира на много добро място; не спирам да се уча

от в 18:34 на 17.10.2023
Калоян Соколов

Григор Димитров изпрати най-силното азиатско турне през своята кариера, като достигна поне до 1/4-финалите и на трите надпревари, в които взе участие. Българинът записа победи над състезатели от ранга на Карен Хачанов, Николас Джари, Холгер Руне и Карлос Алкарас, а всичко това му позволи в Шанхай да достигне до своя 9-ти полуфинал от сериите "Мастърс" и от вчера заслужено заема 16-та позиция в световната ранглиста, която е най-предната за него от 2 години и половина насам.

Самият Григор очевидно е останал много доволен от изявите си в Китай и обнадежди своите почитатели с последната си публикация в социалните медии, от която определено можем да заявим че първата ни ракета се намира в оптимално състояние и можем да очакваме един силен край на настоящия сезон от него.

"Специално азиатско турне, което беше белязано с множество емоционални моменти и вече имам повече от 400 победи в ATP Тура. Като цяло, то в момента играта ми се намира на много добро място. Продължаваме да се учим, да израстваме и да се подобряваме, имайки солиден екип около себе си" - написа Димитров в своя Instagram профил.

Припомняме ви, че родният ни представител си е взел почивка от турнирите през тази седмица, но още от идния понеделник му предстои да участва на ATP 500 състезанието във Виена, където през миналата година достигна до финалната четворка, а впоследствие ще закрие годината с участие на "Мастърса" в Париж.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Grigor Dimitrov (@grigordimitrov)


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор след азиатското турне: Играта ми се намира на много добро място; не спирам да се уча Калоян Соколов
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook