Григор след победата на двойки: Беше лесно да избера Гофен за свой партньор

от в 13:24 на 04.01.2022
Мирела Николова

Григор Димитров постави отлично начало на сезона си, след като заедно със своя добър приятел Давид Гофен постигнаха обрат на старта на двойковата надпревара в Мелбърн, побеждавайки Матве Миделкооп и Ботик Ван де Зандсхулп в оспорван трисетов двубой. Както винаги, двамата показаха отлично настроение по време на интервюто след успеха, засвидетелствайки за пореден път приятелските взаимоотношения помежду си, а ето и какво точно казаха те след срещата:

"Да играеш първия си мач за годината на Rod Laver Arena, е страхотно, при това заедно с добър приятел и партньор като Григор. Демонстрирахме високо ниво на игра и сме щастливи от представянето си днес. С напредването на мача нивото ни се подобри. Разбира се, мачовете на двойки са напълно различни от тези на сингъл. Трябваше ни време да навлезем в ритъм, да настроим волетата си. Смятам, че изиграхме един чудесен дълъг тайбрек, така че сме истински щастливи да спечелим тази вечер", започна Гофен.

"Много пъти сме играли заедно както на тренировки, така и на двойки, а освен това сме и съседи в Монако. Беше лесно да избера него за свой партньор тук", добави още бившият №3.

На въпроса как си прекарват времето в Мелбърн и дали са имали възможността да направят нещо интересно през последните няколко дни, Григор отговори: "Не, просто обичайните неща като разходки из града. Тук сме от само една седмица, в която се опитваме да използваме максимума от времето си за тренировки и подготовка. Наслаждаваме се на престоя си тук, на топлото време, а също така и на публиката тази вечер, която беше уникална. Благодарим ви!".

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор след победата на двойки: Беше лесно да избера Гофен за свой партньор Мирела Николова
Теми:  
atp | григор димитров | давид гофен | Двойки | мелбърн

Коментари





Следвайте ни в Facebook