Халеп: Бях на път да се откажа вчера, защото почувствах силна болка

от в 12:50 на 29.10.2021
Диана Андреева

Симона Халеп получи възможност да се състезава на родна земя, след като получи уайлдкард за участие в Cluj Napoca 2 Open. Румънката бе изправена пред известни затруднения, но все пак намери сили да се класира сред последните осем в надпреварата. Но Халеп сподели, че не се чувства в оптимална форма и в последния си сблъсък е усетила неприятна болка в кръста. Ето какво точно сподели тя:

"Мисля, че се представях добре в първия сет, но впоследствие кръстът ми се схвана след едно рязко движение. От този момент нататък се стараех да приключвам бързо разиграванията. Тя ми помогна малко, правейки няколко грешки. За щастие, нещата се развиха в моя полза и успях да победя.

Ако болката беше станала по-сериозна, щях да спра и да се оттегля. Имала съм подобен проблем и преди. Става дума за болка в кръста, която на моменти е толкова силна, че не можеш да дишаш, и оказва много сериозно влияние върху движението ти по корта. Играх добре, доколкото бях в състояние да го правя, и успях да надделея. В един момент обаче сериозно обмислях възможността да се оттегля, за да не усложня нещата. Ще имам процедури с физиотерапевта ми и се надявам да съм добре за следващия мач. Вероятно няма да съм в най-добрата си кондиция, но наистина се надявам, че ще бъда в състояние да играя.

Обещах си, че няма да се откажа. Това е нагласата, с която излизам за всеки мач. В момента не ме интересуват определени резултати. Искам просто да изиграя няколко мача. Срещу Грачева се борих докрай, защото съм у дома и наистина ми харесва да играя тук“ - завърши Халеп.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Халеп: Бях на път да се откажа вчера, защото почувствах силна болка Диана Андреева
Теми:  
румъния | симона халеп | тенис турнир в клуж | халеп

Коментари





Следвайте ни в Facebook